La’BiBa’s Gaston Blanc

Et sidste farvel til Gaston

Det er med stor smerte i hjertet, at vi i dag har været nødt til at sige farvel til vores elskede Gaston. Han var en ven/hund, der har betydet rigtig meget for alle i familien – også de andre hunde savner ham.

Gaston har vundet meget i sin udstillingstid. Selv da han ikke længere blev udstillet, var han med og holdt meget af det. Han var altid med os, så her er blevet meget tomt…

Der er sæd efter Gaston i en sædbank, så en dag er der en lille hvalp, der kommer til verden efter ham – på en måde er han her derfor stadigvæk.

Lidt om Gaston (28)

Gaston havde et meget smukt hoved med små mandelformede øjne. Han var godt vinklet både for og bag, havde en god krop og et godt temperament. Han bevægede sig med en utrolig elegance, og var en rigtig “show-hund”.

Han var ca. et år, da han blev Deutscher Jugend-Champion, Rec (Europa-Zuchtschau), Jugend-Champion og Deutscher Pudel Klub Jugendsieger. Da han var 2 1/2 år blev han Dansk Champion 2002 og VDH Leipzig Sieger 2002 (bedste toypudel). Senere blev han Deutscher Champion 2003 og Luxembourg Champion 2003. I 2004 blev han International Champion.


La’BiBa’s Gaston Blanc

Priser og anerkendelser

RECJCH, DPKJSG, DKCH, VDHSG02, DKLBSG, DCH, LCH, INTCH

Andet

  • prcd/PRA-DNA-fri
  • Knælux-testet-fri

Stamtavle

Int. CH. Whitney's Dressed in White (27,5) Act-One Blanco de Bravas (27,0)
Whitney's White Lace (29,0)
Kildegårdens Little White Regina (24,0) Sporrens Bubbling for Money (26,0)
Quinie von Nesreteu (29,0)