Kennel La'BiBa
Velkommen
LIDT OM OS
Kennel La'BiBa er et mindre stueopdræt, som sætter hundene og deres trivsel i centrum. For at skabe trygge rammer for vores hunde og sikre harmoni i hverdagen, behandles hver hund med en optimal fordeling imellem motion, udfordringer og kærlighed.

Herudover bor nogle af vores hunde hos vores to-benede børn, så alle hunde hver som en føler sig velkommen og ikke blot som en del af mængden.

Vi har valgt at specialisere os indenfor smukke hvide dværg- og toypudler. Bag vores opdræt ligger højt præmierede engelske og tyske linjer, som har haft stor indflydelse på vores hundes unikke væsen med gennemgående sort pigmentering og smukke elegante hoveder. Vi parrer alene "hvidt til hvidt" for at sikre rene og helt hvide pelse på vores hunde. Vores mål har altid været at skabe kærlige, omgængelige og smukke pudler.

Med vores hunde dyrker vi lydighed og udstilling. I særdeleshed udstilling er en stor interesse for os, og vi udstiller såvel i Danmark som i udlandet. Vi føler at udstillingerne er gode for såvel hund som menneske, da man støder på mange spændende udfordringer.

Kennel La'BiBa
v/Birgitte Bavnhøj
DKK
Birgitte, ejer af La'BiBa, har i 2004 afsluttet DKK's opdrætteruddannelse, som blandt andet omfatter et to-dages kursus i genetik, sundhed og fødsel. Derudover også overbygning i genetik og jura.

Desuden har Birgitte i 2010 taget "Den lovpligtige hundeholderuddannelse" v/Dansk Kennel Klub.

Kennelmærkebestemmelser